lördag 13 mars 2010

Födelsedagsfesten

Efter en hård arbetsvecka slutade vi på CalienteSt Ericsplan, tillsammans med ett glatt gäng som ämnade fira Jennies födelsedag.

I sedvanligt ordning tog E och jag på oss tidspolismössan och kom i tid till restaurangen för att ta emot födelsebarnets alla gäster. Ett åtagande vi genomförde med bravur.


Caroline och Jennie båda dietister som här avnjuter en egen sammansatt middag av olika tapasrätter där avvägningen mellan kolhydrater, proteiner och viktiga fetter är så nära perfektion man kan komma.








Två stycken väldigt propra män i trendriktig utstyrsel, Stefan med axelklaffar som ger en markant inramning till hans med tveksamma sängkammarblick.



Efter Caliente hamnade vi på något trevligt hak som enligt utsago skulle ha en bar i källaren med Austratliskt tema. Detta råde en hel del tvivel om, inte att den fanns men huruvida det var Australiensiskt tema eller inte. Efter noga övervägande har vi nu konstaterat att det är Balitema.



Evy och Karin gläds åt något


Sängkammarblicken är på









På väggen hängde en del mer tveksam konst med ekivoka motiv. För att köra bil denna kväll ser undertecknad väldigt okörbar ut.


När det inte fanns något mer att prata om så började vi alla att imitera ankor.

Blev en kanontrevlig kväll som vi sedan avlägsnade oss i från när det var dags att gå till Cliff Barnes och dansa på bordet. Ett val som kändes helt rätt när vi vaknade i dag och började riva det gamla badrummet

Tack Jennie och alla inblandade för en kanontrevlig kväll.

Och till sist, Grattis Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar