söndag 21 mars 2010

Möte i den finska föreningen

I dag vaknade vi upp i ett snöigt Västerås. Var sjutton tog våren vägen?

Hur som helst så blev det en trevlig morgon efter en trevlig kväll hemma hos familjen Zeecks som på sommaren är våra grannar vid sommarstugan.

Efter en lördagskväll där vi blev bjudna på en retroaktiv förlovningsmiddag med chokladfondue som ett kulinariskt avslut, dedikerade vi söndagen till kaffe i den finska föreningen i Torshäll. Vårat ärende var inte fikat i sig utan för att deltaga i sommartugeföreningens informationsmöte om hur det går med att köpa loss marken från den bonde vi arrenderar tomten av.

Besöket hos den finska föreningen föregick med en hel del spänning och förhoppningar. Jag var övertygad om att få se en lokal som skvallrade om tävlingar i yxkastning, vodkahävning och andra finska sysselsättningar. Men till min stora besvikelse så var det inte mer exotiskt än en godtycklig PRO-föreningslokal där det enda utstickande var de gröna dukarna.

Mötet var annars till belåtenhet, det verkar för första gången som kontraktet finns inom räckhåll. Om nu allt går som det ska så är vi ägare i sin helhet till nästa sommar.


Pigga färger!



Här ser vi Anita, min trognaste bloggläsare tillsammans med den gröna duken.



Utanför fönstret snöar det i mängder. Tur vi skottade taket på stugan förra helgen.



, , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar